Voorstellen medewerkers

Domien van Iersel:
Bewindvoerder, mentor en curator. Ik ben tevens directeur van Almass Administratie B.V. en Almass Bewindvoering B.V. Ik ben ruim 25 jaar actief in de financiële dienstverlening waarvan de laatste jaren als bewindvoerder, mentor en curator.
Mijn passie is (financiële) zorgverlening bieden aan mensen die kwetsbaar zijn in onze maatschappij.
Mensen helpen die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn hun eigen financiën te beheren en/of hun zorgbehoefte in te vullen geeft mij veel voldoening.
Een andere belangrijke uitdaging van mij is om samen met het team van Almass Administratie B.V. en Almass Bewindvoering B.V. een organisatie te maken waarbij de klant centraal staat en de dienstverlening op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige wijze wordt uitgevoerd.

 

Peter Stoffelsma:
Ik werk reeds geruime tijd bij Almass Bewindvoering B.V. en Almass Administratie B.V. Ik heb ruime ervaring op het gebied van het verzorgen van administratie en belastingadvies zowel voor ondernemers, verenigingen als particulieren.
In mijn rol als bewindvoerder, mentor en curator ben ik voor onze cliënt continue opzoek naar de beste oplossing. Ik probeer rust te creëren voor onze cliënt in financieel turbulente tijden.

Marga:
Dossierbeheerder/Assistent Bewindvoerder

Matty:
Dossierbeheerder/Assistent Bewindvoerder

Marie José:
Bewindvoerder

Wilma:
Dossierbeheerder/Assistent Bewindvoerder

Cora:
Belastingadvies/Bedrijfsadministratie

Geert:
Belastingadvies/Bedrijfsadministratie